vrijdag 18 mei 2012

Mount Everest - strijkgoed


Men heeft mij wel eens verteld dat als je keien, kiezels en zand in een pot wil krijgen, dat het zinloos is om te beginnen met zand, kiezels en als laatste de keien, want die zullen er niet meer in passen. Maar als je de pot eerst vult met keien en daarna de kiezels, dan blijkt er altijd plaats te zijn voor het zand.....

Zo keek ik vandaag ook tegen mijn to-do-lijst aan. Ik verdeelde mijn klussen in als groot, middelmatig en klein en besloot om mijn dag eerst te vullen met de grote klussen en daarna de middelmatige en tussendoor de kleinere klussen, in de hoop dat ik mijn dag goed georganiseerd door zou kunnen komen.

Een van de grotere klussen bestond uit.... tja, die vervelende strijk, die ik nog steeds niet heb gedaan. Met het advies, te vinden op voorgaande blogs, heb ik een swingende muziek op gezet en al neuriĆ«nd en zingend (de buren waren toch niet thuis!) ben ik nu door de helft van die enorme berg strijkgoed heen.  Voel me trots, plus ik krijg weer een beetje lucht..!!

De doos met opgeborgen zomerspullen staat al klaar. Een volgende was zit al weer in de wasmachine...  De volgende berg zit er al weer aan te komen....

Ik geloof dat ik het warempel nog leuk ga vinden...!!

1 opmerking:

baasbraal zei

Ik koop af en teo een DVD en die bewaar ik voor dit soort klussen. Heerlijk strijken en een goeie film zien..... Een luisterboek is ook een optie. En ik ben trots op je!