donderdag 7 juni 2012

25 jaar jubileum Geveke/Pon Power

Foto receptie plaatsten...
Weer een feestje vandaag. Hubbie's werkgever heeft hem in het zonnetje gezet vandaag. Niet geheel onverwacht, aangezien hij 25 jaar trouwe dienst bewezen heeft.

Hij was nog geen 25 jaar oud toen hij als uitzendkracht begon bij Geveke Motoren in Papendrecht. Van onderdelenverkoop (parts balie) naar ruildelen en zo naar Reman en Warranty. Nooit overwogen om van werkgever te veranderen. Waarom ook? Hij had het altijd naar zijn zin. Zoals vandaag verteld werd in een speech, is hubbie iemand op wie men kon bouwen. Accuraat, geduldig, flexibel, collegiaal, behulpzaam en loopt hij blijkbaar altijd met een smile op zijn gezicht.Wie John kent, weet hoe rustig en onopvallend hij is. Hij houdt er niet van om in de belangstelling te staan. Zo'n dag als vandaag is dan ook een uitdaging voor hem; niet alleen met betrekking tot de speech, maar ook tot de goed verzorgde receptie die volgde. 


Ik dacht dat ik hem goed kende, maar zo bescheiden als dat hij is, heeft hij me nooit verteld dat men hem Caterpillar's Reman-specialist noemde. Een leuke anekdote om te horen dat hij 'internationale faam' kende - hij werd door allen gebeld voor hulp.
Ik was verrast... 


Het was een leuke middag. Hij werd omringd door fijne collega's. Ik heb de sfeer van het bedrijf even mogen proeven en ik kan me wel voorstellen dat John nog minimaal 15 jaar zal willen blijven. 


Hmmm... misschien moet ik de vacaturelijst ook maar eens bekijken...!

Geen opmerkingen: